OM OSS

RevisorCompaniet är ett tjänsteföretag som med erfarenhet och kompetens hjälper våra kunder med rådgivning, bokföring och revision.

Företaget bildades under 2002. Vi finns idag i Skellefteå, Malå, Stockholm, Sorsele, Bureå, Arjeplog, Lycksele och Hemavan. Idag är vi tillsammans 33 anställda på dessa orter, flera av oss med lång erfarenhet inom branschen.

Vårt mål är att erbjuda våra kunder lokal service med tjänster av hög kvalitet inom områdena rådgivning, redovisning och revision. Grundpelarna för vårt arbete är engagemang, kompetens, yrkesskicklighet samt hög service.

Vi har idag kunder och erfarenhet inom de flesta branscher. Våra kunder består huvudsakligen av ägarledda företag. Vi arbetar med moderna och effektiva hjälpmedel för att kunna göra högkvalitativa jobb till konkurrenskraftigt pris.

JOBBA HOS OSS

Vill du hjälpa företagsamma människor att förverkliga sina drömmar samtidigt som du trivs på jobbet? Det kan du göra hos oss. Vi arbetar i en miljö som ständigt utvecklas och vi med den.

En stor del av vårt arbete handlar om att relationer, men även att lära sig ny kunskap och effektiva verktyg som underlättar för våra kunder. Vi lägger fokus på både kunden och kundens företag. Förhoppningsvis kan vi på sätt göra världen lite bättre!

Lämna din ansökan